keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Cronuts


Raaka-aineet
2 valmis voitaikinalevyä per cronutsi
uppopaistamiseen öljyä
Kuorrute
tomusokeria
sitruunamehua
elintarvikeväriä

Ohjeet
- Voitaikinat laitetaan päällekkäin ja käännetään keskeltä toisen puolen päälle, jolloin syntyy neljä kerrosta voitaikinaa.
- Paina sopivalla pyöreällä muotilla taikinasta pyörylöitä.
- Poista ylimääräiset reunat.
- Tee pienemmällä pyöreällä muotilla keskelle reikä.
- Tee ylimääräisestä taikinasta pienempiä palloja ja friteeraa nekin.
- Voit tarvittaessa painaa voitaikinoita kiinni toisiinsa, jos ne meinaavat olla irtonaisia.
- Kuumenna öljy 180 asteeseen ja friteeraa cronutseja noin 1 minuuttia per puoli.
- Käännä varoen.
- Nosta cronutsit ritilälle jäähtymään.
- Valmista tomusokerista, elintarvikeväristä ja sitruunamehusta melko löysä kuorrutus ja kuorruta cronutsit.
- Ripottele pinnalle nonparelleja ja nauti!
Alkuperäinen resepti täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti